Ben jij opzoek naar een leuke activiteit in Leusden? Wil jij de stad leren kennen via een culinaire manier of via een spannende ontdekkingstocht? Dan ben je bij Restaurant de Munt aan het juiste adres!

Voordat je begint met activiteiten in Leusden is het altijd goed om te starten met een lekker drankje. Doet dit binnen in ons gezellige restaurant De Munt of buiten in de zon op ons terras. Zo begint de dag al goed, wat de activiteit in Leusden ook gaat zijn.

Ga vervolgens op puzzeltocht door Leusden. Een van de ideale activiteiten in Leusden die je kan doen met een groep. Ga corona-proof op stap met jouw gezin, een groepje vrienden of kennissen om Leusden beter te leren kennen.Kies uit een van de 3 puzzeltochten (2 te voet, eentje met de auto door de omgeving van Leusden) en ontdek tijdens deze activiteit in Leusden van alles over onze mooie stad.

Liever een andere activiteit in Leusden ondernemen die niet op het terras plaatsvind? Kies dan voor onze escapekoffer waarmee je een escaperoom meeneemt naar huis. Met een groepje vrienden, familie of kennissen, ga je opzoek naar het Goud van Leusden. Een spannende zoektocht die je zelf in de hand hebt!

Toch liever een activiteit in Leusden buiten de deur? Ook dan helpen we je graag. Boek bijvoorbeeld een kookles of een hele kookcursus bij restaurant De Munt voor een verrijking van jouw culinaire kennis. Leer smaken combineren en heerlijke gerechten maken onder leiding van onze eigen koks. Een unieke ervaring die je alleen kan beleven, maar ook een van de activiteiten in Leusden die je in een groep kan doen.

Wat jouw keuze ook zal zijn, voor activiteiten in Leusden helpen wij je graag verder. En natuurlijk sluit je de dag af met een heerlijk diner en een verfrissend drankje in ons restaurant. Zo is jouw dagje uit helemaal geslaagd! Om jouw activiteit in Leusden te reserveren, kan je contact met ons opnemen via 033-2022141 of via info@demuntleusden.nl. Wij hopen jou snel te mogen ontvangen!

Andere interessante pagina’s: