Beleef een unieke escaperoom-ervaring in het hart van Leusden bij Restaurant De Munt!

Op zoek naar een meeslepend avontuur waarbij je even ontsnapt aan de dagelijkse sleur? Beleef een unieke escaperoom-ervaring in het hart van Leusden bij Restaurant De Munt! Verborgen in onze historische kelder ligt een verbazingwekkend geheim: de geheime locatie van Luciano de Silva, een beruchte maffiabaas uit de bruisende jaren twintig.

Samen verder komen

Bij Escapen in Leusden draait alles om teamwork, spanning en het kraken van uitdagende raadsels. Ontrafel binnen zestig minuten de mysterieuze aanwijzingen om de kluis van Luciano de Silva te openen en zijn kostbare goudvoorraad te ontdekken. Deze unieke ervaring is geschikt voor groepen van 3-8 personen, met een adviesleeftijd van 12 jaar en ouder.

Een bijzondere escaperoom

Wat deze escaperoom extra bijzonder maakt, is dat het geen afgesloten ruimte is. De deur blijft open, maar jullie doel blijft hetzelfde: vind de schat te midden van intrigerende puzzels die jullie brein doen kraken. Een uitdagende, maar niet enge ervaring waarbij het avontuur centraal staat.

Na het avontuurlijke spel kunnen jullie in ons gezellige Proeflokaal napraten en genieten van heerlijke gerechten, een smakelijke lunch of een uitgebreid diner. Om dit moment te perfectioneren, laat ons vooraf weten of jullie van deze optie gebruik willen maken. Zo kunnen we een tafel voor jullie reserveren en kunnen jullie in alle rust nagenieten van jullie escaperoom-ervaring.

Reserveer eenvoudig via onze website met de “R” rechtsonder en ontdek de spanning van Escapen in Leusden. Ontrafel de codes, puzzel de puzzels, werk samen met je team en beleef een onvergetelijk avontuur bij Restaurant De Munt.

Meer van Leusden

Onze locatie biedt niet alleen een spannende escaperoom-ervaring, maar ook de mogelijkheid om Leusden verder te ontdekken. Gelegen in een levendige omgeving met tal van andere activiteiten en bezienswaardigheden, kunnen jullie dit uitje combineren met een verkenningstocht door deze charmante stad.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Ontsnap aan de gewone routine en duik in het mysterie van Escapen in Leusden bij Restaurant De Munt. Boek nu en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur vol raadsels en spanning!

Liever eerst meer informatie opvragen? Bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met alle vragen naar info@demuntleusden.nl.

Andere interessante pagina’s voor jou: