Met een cadeaubox van De Munt Leusden zit je altijd goed!

Ben jij opzoek naar een origineel cadeau? Bestel dan nu een cadeaubox uit Leusden bij De Munt. Kies bijvoorbeeld voor de cocktail cadeaubox of de Gin Tonic cadeaubox voor een heerlijk drankje, of geef een cadeaubox met daarin verschillende smaken verpakt in een heerlijke proeverij.

Waar jouw keuze ook op valt, met een cadeaubox uit Leusden heb je altijd het perfecte presentje bij je. Zo maak je niet alleen iemand blij, maar leer jij en de ontvanger ook nog om een heerlijk drankje te maken.

Heb jij binnenkort een verjaardag? Of is jouw vriendin net verhuisd naar die prachtige nieuwe woning? Een cocktail cadeaubox brengt altijd sfeer met zich mee. Leer gemakkelijk zelf cocktails maken met de handleiding en producten uit de box. Met deze ideale cadeaubox uit Leusden heb je niet allen een cadeautje, maar ook gelijk plezier. Je kan zelfs gelijk meedoen met dit cadeau wanneer je hem aan de ontvanger geeft. Bewaar de recepten voor later en maak ze later gerust nog eens na!

Neem als voorbeeld eens de Gin Tonic cadeaubox. Hierin vind je wel drie verschillende soorten Gin, maar ook 3 verschillende soorten Tonic om tot jouw ideale mix te komen. Want met slechts twee hoofdingrediënten zijn zowel de Gin als de Tonic zwaar bepalend voor de kwaliteit en smaak van deze heerlijke cocktails. Leer vandaag nog hoe je dit fantastische drankje maakt met de deze Gin Tonic cadeaubox.

De Munt in Leusden laat je graag zien dat er meer zit achter jouw (toekomstige) favoriete drankje met een cadeaubox uit Leusden. Kom bijvoorbeeld langs in ons proeflokaal en laat je verbazen door de combinatie van veel uiteenlopende smaken die samen komen in een heerlijk gerecht. Of geniet van jouw favoriete gerecht in een nieuw jasje. Kom snel eens langs, neem vooral de ontvanger van de cocktail cadeaubox mee en geniet van een moment voor jezelf in ons proeflokaal.

Reserveer vandaag nog jouw plekje in ons proeflokaal of kom heerlijk zitten op ons terras. Reserveren kan via onze website (zie de knop onderaan) of via een telefoontje naar 033-202 21 41.

Andere interessante pagina’s: