Catering op locatie nodig?

Heb je binnenkort een zakelijke bespreking of een andere vorm van een bijeenkomst? Catering in Leusden en catering in Amersfoort, vind je bij De Munt. Met onze catering in Leusden ben je zeker van een fijne snack of een heerlijk gerecht in de momenten van rust tijdens een vergadering. Met onze bedrijfscatering in de buurt van Amersfoort, helpen wij je graag verder.

Restaurant de Munt in Leusden is al tijden een begrip voor een unieke smaakervaring. Onze koks bereiden de meest uiteenlopende gerechten met de meest bijzondere smaken. Ontdek tijdens de catering in Leusden of de catering in Amersfoort jouw favoriete gerecht op een andere manier of laat je verrassen door onze koks met een uniek diner. Buiten ons restaurant, is de catering voor jouw (zakelijke) bijeenkomst ook de moeite waard. Bij ons ben je voor een bedrijfscatering Amersfoort aan het goede adres.

Heb je een locatie en dus catering in Amersfoort nodig? Wij komen graag naar je toe met onze catering uit Leusden. Een lekker borrelplankje tijdens een netwerkbijeenkomst of een volledig diner, jouw wensen voor bedrijfscatering in Amersfoort nemen wij graag in behandeling. We zorgen graag voor catering in Leusden en catering in Amersfoort op locatie zodat je hier geen zorgen over hoeft te hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag jouw wensen bespreken met onze koks? Onze bedrijfscatering De Munt helpt je graag verder! Of kom eens langs in ons restaurant: De Munt in Leusden. Want waar gelegenheid ook is, De Munt is de ideale oplossing. Zowel catering in Leusden, catering in Amersfoort of een etentje buiten kantoor/huis, wij staan voor je klaar. Om te reserveren kan je contact met ons opnemen via 033-2022141 of via info@demuntleusden.nl. Wij hopen jou snel te mogen ontvangen of naar je toe te mogen komen.

Andere interessante pagina’s: