Dé escaperoom van Leusden: Puzzelend opzoek naar het goud van Luciano de Silva!

Welkom bij de ultieme tijdreis naar de bruisende jaren twintig! Diep verscholen in de historische kelder van Restaurant De Munt wacht een unieke ervaring: de geheime kroeg van Luciano de Silva. Dé escaperoom van Leusden!

Stap binnen in een wereld doordrenkt met charlestonmuziek, fluisterende geheimen en de mysterieuze sfeer van vervlogen tijden. Durven jullie het avontuur aan te gaan en de kluis van deze beruchte maffiabaas te kraken?

Wat ga je doen?

Geschikt voor teams van 3-8 spelers, biedt deze escaperoom een meeslepende uitdaging voor avonturiers van 12 jaar en ouder. Werk samen, ontrafel de verborgen aanwijzingen en vind binnen zestig minuten de weg naar de goudvoorraad van Luciano de Silva. Maar let op, het wordt niet afgesloten – de deur blijft open. Jullie missie is om de goudschatten te ontdekken te midden van een doolhof van uitdagende puzzels.

Kom naborrelen in De Munt

Na het spel kunnen jullie in ons sfeervolle Proeflokaal van De Munt de ervaringen delen onder het genot van heerlijke gerechten of een verfrissende borrel. Reserveer een tafel voor een uitgebreide nabespreking of om vooraf strategieën te smeden voor jullie ontsnappingsmissie. Laat ons dit weten bij de reservering, zodat we jullie een plek kunnen garanderen.

Belangrijk om te weten

Ontdek een unieke escaperoom-ervaring zonder enge momenten of overmatige spanning, maar wel gevuld met uitdagende raadsels en onvergetelijke avonturen. Reserveer nu via onze website met de “R” rechtsonder en dompel jezelf onder in het mysterie van Luciano de Silva’s verborgen schatten.

Klaar om de codes te kraken, puzzels op te lossen en de beloning te vinden? 

Verzamel je team en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur in het hart van Leusden bij Restaurant De Munt!

Liever eerst meer informatie opvragen? Bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met alle vragen naar info@demuntleusden.nl.

Andere interessante pagina’s voor jou: