Dé Kerstbox van De Munt in Leusden: ideaal voor thuis!

Heb jij dit jaar geen zin om een heel menu samen te stellen voor jouw vrienden en/of familie? De Munt heeft de ideale oplossing voor je: De kerstbox De Munt!

Dit is de kerstbox in Leusden met alle ingrediënten en heerlijke recepten voor een uitgebreid diner in eigen huis. En het mooiste van alles: je hoeft niet alles te bedenken, alles in te kopen en uren in de keuken te staan. Want alles zit samen in een kerstbox in Leusden!

Geen zin in uit eten met kerst?

De kerst komt er weer aan en ook voor ons betekend dat weer gezellige en leuke tijden. Dit jaar vieren we de kerst in Leusden graag samen met jou en jouw familie of vrienden via onze kerstbox de Munt. Dus heb je tijdens de feestdagen geen zin om lang in de keuken te staan, geniet dan van een bijzondere kerstbox in Leusden.

Wanneer kan je de kerstbox in Leusden ophalen?

Op zaterdag 24 december, tussen 11:00 en 16:00, kan je de kerstbox De Munt ophalen bij ons prachtige restaurant. Dan kan jij daarna in alle rust thuis je eigen restaurantwaardige Kerstmenu klaarmaken en serveren wanneer jij wil. Wij bereiden alles voor en zorgen voor duidelijke werk- en opmaakinstructies. Kaarsjes aan, Spotify playlist aan en je restaurant thuis is klaar!

Toch liever uit eten?

Ga je lever de deur uit met kerst? Geniet van een heerlijk samengesteld menu in ons restaurant De Munt. Uit eten met kerst in Leusden is een waar feestje waar genieten met stipt op nummer 1 staat. Zo hebben we de meest uiteenlopende samen gebundeld en samen gebracht om de avond onvergetelijk te maken. De sensatie van kleur, geur en smaak wordt weer de showstopper van de avond.  Bekijk het hele menu en alle ingrediënten op onze kerstpagina!

De Kerstbox in Leusden: reserveer op tijd!

Klinkt onze kerstbox De Munt als muziek in de oren? Bekijk de inhoud en wat je kan verwachten aan recepten op deze pagina. Reserveer snel en gemakkelijk jouw kerstbox De Munt via onze website. En mocht je speciale wensen willen doorgeven, bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met al jouw vragen en wensen naar info@demuntleusden.nl.

Andere interessante pagina’s: