Een avondje uit doe je bij: De Munt!

Een avondje gezelligheid, lekkere gerechten, leuk gezelschap en verfrissende drankjes. Dat klinkt als een avondje lekker eten in Leusden bij De Munt Leusden! Met een bezoekje aan ons restaurant, ben je verzekerd van een fijne ervaring met heerlijke smaken die goed passen bij jouw wensen. Dus kom lekker eten in Leusden en geniet!

Maar buiten het lekker eten in Leusden, is er bij De Munt Leusden nog veel meer te beleven. Volg bijvoorbeeld een van onze kooklessen waarmee jij een keukenprins of keukenprinses wordt. Leek smaken combineren, geuren herkennen, kruiden gebruiken en maak de mooiste voedselcreaties! Met elke keer een ander thema, is geen enkele les hetzelfde. Onze professionals helpen jou tijdens een kookles het beste uit jezelf te halen en de comfortzone iets op te rekken.

Of neem een duik in onze kelder bij De Munt Leusden en ervaar de escaperoom. In de kluis van dit oude bankgebouw, hebben wij een spannende escaperoom voor je klaarstaan waar jij binnen een bepaalde tijd uit moet ontsnappen. Duik samen met vrienden, familie of collega’s deze escaperoom in en geniet van De Munt Leusden. En drink achteraf een lekker drankje of geniet van lekker eten in Leusden!

Je leest het, De Munt in Leusden is de ideale plek voor een fijn avondje uit. Of je nu komt voor de activiteiten of voor lekker eten in Leusden, De Munt helpt je verder.

Reserveer snel jouw plekje in De Munt met jouw vrienden en familie via de button recht onderin op deze pagina, via 033-2022141 of via info@demuntleusden.nl. Wij hopen jou snel te mogen ontvangen!

Andere interessante pagina’s: