Een borrelplank is altijd een goed idee, maar wat hoort erop?

Krijg jij ook watertanden wanneer je denkt aan een originele borrelplank? Genieten van een moment voor jezelf met lekker drinken en vooral lekker eten. Een borrelplank in Leusden past hier prima bij, of je nu samen komt of met een groep vrienden. Neem plaats in ons restaurant De Munt en geniet van heerlijke smaken die goed passen bij jouw drankje naar keuze. 

Heb je geen tijd om naar ons restaurant te komen of ontvang jij vrienden thuis? Dan kan je altijd onze borrelplank in Leusden zelf maken. Sterker nog, je kan de borrelplank cadeau doen! Geef een gehele borrelplank cadeau aan vrienden voor een verjaardag of aan jezelf voor vrienden langskomen. Een fijne cadeaubox die je besteld via onze website. Zo heb jij altijd het perfecte cadeau of altijd een originele borrelplank op tafel staan voor visite. Bestel jouw borrelplank cadeau via de cadeaubox webpagina (klik hier). 

Klinkt een originele borrelplank maken als iets wat je wil doen, maar ben je bang dat de cadeaubox je niet verder helpt? Kom dan langs in onze kookstudio! Leer gemakkelijk een borrelplank in Leusden maken van onze beste koks. Zij gaan met je aan de slag om smaken te combineren en de perfecte borrelhapjes te maken. Natuurlijk eet je ook op wat je maakt en neem je de ervaringen mee naar huis om later nog eens na te maken! 

Wat voor borrelplank in Leusden je ook zoekt, bij restaurant De Munt ben je aan het goede adres. Want of je nu zelf de keuken in duikt, onze kookstudio in duikt of lekker plaats neemt op ons terras/in ons restaurant voor een drankje, een borrelplank is altijd een goed idee. Bestel jouw originele borrelplank in ons restaurant of bestel jouw borrelplank cadeau nu snel en gemakkelijk via onze website. Zo zit jij gegarandeerd ontspannen met jouw drankje. Reserveer jouw plekje in ons restaurant via de knop beneden op de website, via de telefoon op 033-2022141 of via de mail (info@demuntleusden.nl).  

Zien we jou snel? 

Andere interessante pagina’s: