Een moederdag om nooit te vergeten: De Munt Leusden is het antwoord!

Moederdag is een speciale gelegenheid om je moeder te laten zien hoeveel je om haar geeft. En wat is een betere manier om dat te doen dan door haar uit te nodigen voor een heerlijke workshop voor zowel mamma als de kinderen? Daarom vier je moederdag dit jaar met hét moederdaguitje bij De Munt in Leusden!

Een moederdag workshop!

Gelegen aan een van de mooiste pleinen van Nederland, biedt De Munt een unieke culinaire ervaring die je niet snel zult vergeten. Want tijdens dit moederdag uitje, gaat jouw kind aan de slag met onze koks. Onze kok gaat namelijk  samen met de aspirant chefs aan de slag om een heerlijke borrelplank te maken. Dit zal ongeveer een uur duren, waarna de plank door de kinderen aan mama gepresenteerd kan worden tijdens dit moederdag uitje. Op die manier verzorgen ze een leuk en persoonlijk cadeau voor hun lieve moeder en leren ze een hoop over de keuken!

Genieten van het moederdaguitje!

Zodra de borrelplank is klaargemaakt, neem je samen met jouw kind plaats in ons restaurant en geniet je van de kookkunsten van jouw kind. Wanneer het lekker weer is, is het zelfs mogelijk plaats te nemen op ons terras om de zon te verwelkomen op deze mooie dag. 

Nog een fijne bijkomstigheid tijdens dit moederdaguitje, is dat het eerste drankje voor mamma voor onze rekening is!

Dus kom tijdens moederdag in Leusden zeker genieten van  van de uitstekende service en de heerlijke gerechten bij De Munt. Het is een geweldige plek om moederdag te vieren en te genieten van iets lekkers om de dag nog specialer te maken. Dus reserveer nu een tafel en maak er een onvergetelijk moederdaguitje van!

Reserveer vandaag nog!

Klinkt dit moederdaguitje als muziek in de oren voor jou en jouw gezin? Reserveer jullie plekje gemakkelijk via onze website. Liever eerst meer informatie opvragen over dit moederdag uitje in Leusden? En mochten jullie speciale wensen willen doorgeven, bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met alle vragen en wensen naar info@demuntleusden.nl.

Andere interessante pagina’s: