Een spannende escape room in de kluis van het oude bankgebouw!

Spanning, puzzelen en logisch nadenken. Dat klinkt als een goede uitdaging voor jou en jouw vrienden of familie. Beleef al deze elementen in onze nieuwe escape room De Munt. De enige echte escape room in Leusden die plaatsvind in onze kelder. Een kelder die ooit onderdeel was van dit voormalig bankgebouw en waar je de kluis kon vinden.

Bij een escape room De Munt, hoort ook een goed begin en een fantastische afsluiting. Dus begint jouw originele uitstapje met een start in ons restaurant of terras met een lekker drankje. En na jouw escape room in Leusden, geniet je van een fijn diner, een heerlijke lunch of een fijne borrelplank in de zon op het terras of in ons mooie restaurant.

Met onze escape room in Leusden ben je verzekerd van een leuk uitje. Tijdens deze escape room De Munt gaat het vooral om samenwerken, want alleen samen kan je ontsnappen. Dit doen jullie door samen te werken, verbanden te leggen, puzzels en cryptische omschrijvingen op te lossen en vooral veel plezier te hebben. Alleen samen kom je de escape room in Leusden uit en dat hopelijk binnen de gewenste tijd!

Dus wil jij meer dan een standaard escape room in Leusden, zoek dan niet verder! Zoek eer groep vrienden bij elkaar en kom een middag puzzelen, (logisch) nadenken en samenwerken met een team om de escape room De Munt te trotseren. Of kom eens langs in ons restaurant De Munt in Leusden. Want wat gelegenheid ook is, De Munt is de ideale oplossing.

Klinkt dit als jouw nieuwe uitje? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en eventueel alvast jouw plekje te reserveren.

Reserveer snel jouw plekje voor een escape room De Munt met jouw vrienden en familie via de button recht onderin op deze pagina, via 033-2022141 of via info@demuntleusden.nl. Wij hopen jou snel te mogen ontvangen!

Andere interessante pagina’s: