Een workshop met jouw kinderen, beleef Vaderdag op een nieuwe manier!

Vaderdag in Leusden is de perfecte gelegenheid om de vaders in ons leven te eren en te verwennen. En wat is er nu leuker dan samen met je kinderen iets lekkers te maken voor Vaderdag? Bij Restaurant De Munt in Leusden kun je dit jaar Vaderdag op een unieke manier vieren door deel te nemen aan de workshop borrelplank maken voor kinderen.

Wat kan je verwachten?

De workshop borrelplank maken is een perfecte activiteit voor kinderen en hun vaders om samen te doen op Vaderdag. Kinderen leren tijdens deze workshop hoe ze een heerlijke en mooie borrelplank kunnen maken. Hierbij worden verschillende hapjes, zoals kaas, worst en fruit, op een mooie manier gepresenteerd. Het is niet alleen lekker om te eten, maar ook nog eens een feest voor het oog.

Restaurant De Munt in Leusden biedt de workshop borrelplank maken speciaal aan voor Vaderdag. Het restaurant staat bekend om zijn heerlijke en verse gerechten, en zal ervoor zorgen dat de ingrediënten voor de borrelplank van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast zal er tijdens de workshop begeleiding zijn van een ervaren chef-kok, die de kinderen alles zal leren over het maken van een perfecte borrelplank. Na afloop van de workshop tijdens Vaderdag in Leusden kunnen de kinderen samen met hun vader genieten van hun zelfgemaakte borrelplank.

Kom jij ook?

Het vieren van Vaderdag met de workshop borrelplank maken bij Restaurant De Munt in Leusden is niet alleen een leuke activiteit voor kinderen, maar ook een mooie manier om vaders te verwennen op hun speciale dag. Bovendien kunnen kinderen tijdens deze workshop op Vaderdag in Leusden hun culinaire vaardigheden verbeteren en creatief bezig zijn.

Wil jij dit jaar Vaderdag op een unieke manier vieren en samen met je kinderen een heerlijke borrelplank maken? Schrijf je dan in voor de workshop borrelplank maken bij Restaurant De Munt in Leusden. Neem contact op met het restaurant voor meer informatie en om je in te schrijven.

Loop jouw plekje niet mis!

Wil jij dit jaar zeker zijn van een plekje in ons restaurant De Munt? Reserveer jullie plekje gemakkelijk via onze website. Liever eerst meer informatie opvragen of iets overleggen? En mochten jullie speciale wensen willen doorgeven, bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met alle vragen en wensen naar info@demuntleusden.nl.