Weet jij al wat te doen in Leusden? Wanneer je denkt aan uitjes in Leusden, dan mag ons restaurant De Munt niet ontbreken! Want je kan meer dan alleen eten bij ons. We sommen onze uitjes graag voor je op:

Om te beginnen: wat te doen in Leusden? We hebben uiteraard ons proeflokaal, waarin we je meenemen op een culinaire reis met verschillende smaken. Maar we hebben meer uitjes dan deze. Zo kan je bij ons ook genieten van een culinaire escaperoom. Speel dit spannende spel in de kelder van ons restaurant en open de kluis op tijd!

Ook hebben we bij de Munt in totaal 3 speurtochten door Leusden. 2 van deze puzzeltochten door Leusden zijn te voet, de derde speurtocht door Leusden is te doen met de auto. En dan is de keuze nog niet eens voorbij, want wanneer je kiest voor de speurtocht door Leusden met de auto hebben we 2 soorten tochten: de puzzeltocht door Leusden is er voor een gezin (met kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud) en eentje die wat moeilijker is (voor gezinnen met tieners en de doorgewinterde puzzelaars). Dus welke puzzeltocht door Leusden ga jij doen?

Zoek je liever iets te doen in Leusden, wat gewoon mee naar huis kan? Kies voor onze escapekoffer ‘Het goud van Leusden’ en ga op reis in jouw eigen woonkamer. Het is aan jullie om alle puzzels binnen de gestelde tijd op te lossen om de bom op tijd te ontmantelen.

Liever een rustige uitje in Leusden? Volg een kookworkshop in jouw favoriete thema, alleen of juist met een groep vrienden. Leer de snufjes van het culinaire vak van onze koks en geniet van jouw verborgen kookkunsten.

Wat je ook gaat doen in Leusden, met een uitje in Leusden denk je voortaan gelijk aan De Munt in Leusden. Of je nu opzoek bent naar een uitje in Leusden of lekker wat eten op ons terras/in ons restaurant de Munt, wij staan voor je klaar. Om te reserveren kan je contact met ons opnemen via de website, via 033-2022141 of via info@demuntleusden.nl. Wij hopen jou snel te mogen ontvangen!

Andere interessante pagina’s: