Escaperoom en lekker naborrelen doe je bij Restaurant de Munt!

Ben jij al bekend met de escaperoom bij De Munt? Een spannende escaperoom in Leusden voor jouw familie en/of vriendengroep! En blijf daarna gezellig hangen voor het naborrelen in Leusden!

Kom bijvoorbeeld langs in de vakantie met jouw gezin of familie. Geniet van een middagje off avondje tijdens de escaperoom in Leusden en sluit af met gezellig naborrelen in Leusden met de familie. Zo heb je een ideaal uitje tijdens de vakantie of tijdens de vrije momenten om samen te besteden. Bij De Munt is het namelijk altijd feest en is er altijd wat te doen.

Begin het jouw escaperoom in Leusden met een fijn binnenkomst. Dat betekend misschien een drankje terwijl je rustig wacht tot iedereen er is. En wanneer iedereen binnen is en het hele gezelschap compleet is, verplaatsen we het richting de escaperoom in de kluis om de uitleg te geven. Daarna is het aan jullie om optijd weer uit de kluis te komen.

Na de escaperoom in Leusden is de dag nog niet voorbij. Combineer de escaperoom met heerlijk naborrelen in Leusden of bijf zelfs hangen voor het eten. Geniet van de meest uiteenlopende smaken en ruik van de geuren die zich langzaam ontwikkelen. Want ook het naborrelen in Leusden is een fantastische ervaring die je niet wilt missen!

Wil je graag de mogelijkheden voor een escaperoom in Leusden met jouw familie bespreken met ons? We denken graag met je mee! Bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met al jouw vragen en wensen naar info@demuntleusden.nl. Wij hopen jou en jouw familieleden snel te mogen ontvangen voor een escaperoom in Leusden. En vergeet uiteraard het naborrelen in Leusden niet!

Wees er wel snel bij. De plekken zijn uiteraard maar beperkt en raken dus best snel vol in vakanties.

Wil jij zeker zijn van een ideale plek zoals de Munt voor een uitje in Leusden, wacht dan niet te lang met reserveren!

Andere interessante pagina’s: