Escaperoom met diner: je beleeft het bij De Munt!

Een escaperoom met diner is een unieke en spannende manier om een avond uit te beleven met jouw vrienden en/of familie. Bij onze escaperoom in Leusden moet je samen met je teamgenoten op zoek naar aanwijzingen en raadsels oplossen om uit de kamer te ontsnappen. Ervaar deze intensieve en uitdagende activiteit die je brein en teamwork vaardigheden op de proef stelt.

Achteraf heerlijk dineren

Maar wat als je na afloop ook nog eens kunt genieten van een heerlijk diner? Dan wordt het avondje uit nog completer.  In ons restaurant is dit mogelijk! Zo kun je na afloop van de escaperoom aanschuiven voor een heerlijk diner. Een escaperoom met diner, zoals we dit graag noemen!

Het is ook mogelijk om vooraf van de escaperoom in Leusden te genieten van een drankje of een borrelplank. Zo kun je samen met jouw teamgenoten alvast jezelf voorbereiden op de raadsels en alvast speculeren over het avontuur terwijl je smult van heerlijke hapjes en drankjes.

Met wie kom jij?

Een escaperoom met diner is niet alleen leuk voor individuele bezoekers, maar ook voor groepen. Zo kun je bijvoorbeeld met je vrienden, familie of collega’s een teambuilding activiteit doen gecombineerd met een gezellig diner.

Het combineren van een escaperoom met een diner is een unieke en leuke manier om een avond uit te beleven. Het is een ideale activiteit voor zowel individuele bezoekers als groepen die op zoek zijn naar een uitdagende en gezellige avond. Probeer het zelf eens uit en beleef een onvergetelijke avond vol spanning, plezier en lekker eten met een escaperoom met diner.

Reserveer op tijd!

Klinkt deze escaperoom met diner jou als muziek in de oren? Reserveer jouw plekje snel en gemakkelijk via onze website, bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met al jouw vragen en wensen naar info@demuntleusden.nl. Zo maken we jouw avond onvergetelijk!

Andere interessante pagina’s: