Eten en genieten: je doet het bij restaurant De Munt tijdens jouw avondje puzzelen tijdens het diner!

Puzzelen en eten combineren kan een leuke en ontspannende manier zijn om je vrije tijd door te brengen. Het oplossen van een puzzel kan helpen om je gedachten te verzetten en je geest tot rust te brengen, terwijl het eten van lekker eten je smaakpapillen prikkelt en je maag vult. Door deze twee activiteiten te combineren, kan je een aangename en uitdagende ervaring creëren. Een uitdaging die we vanaf nu bij restaurant De Munt nu aanbieden!

De escaperoom in onze kluis heb je natuurlijk allang gedaan met jouw vrienden en/of familie, maar puzzelen in Leusden tijdens het diner is weer iets totaal anders. Want tijdens een heerlijk diner van meerdere gangen, krijgen jullie als team een aantal puzzels om op te lossen tijdens het eten.

Waarom puzzelen?

Puzzelen is niet alleen een leuke hobby, maar het kan ook helpen om je mentale gezondheid te verbeteren. Het kan stress verminderen en angstgevoelens verminderen, terwijl het tegelijkertijd je cognitieve vaardigheden verbetert. Door het combineren van puzzelen met eten, kan je deze voordelen nog verder versterken. Het is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van een lekkere maaltijd terwijl je je hersenen traint.

Je kan deze puzzelavonden organiseren met vrienden en familie, waarbij je heerlijke gerechten (per gang) krijgt om van te genieten tijdens het oplossen van de puzzel. Dit kan een leuke en sociale manier zijn om samen te komen en quality time door te brengen met elkaar. Het is ook een geweldige manier om nieuwe puzzels te ontdekken en uit te proberen die je misschien anders niet zou hebben gekozen.

Wat voor puzzels?

De puzzels variëren van kennis-, logica-, reken- tot taalpuzzels. Alle puzzels zijn verzonnen door puzzelproeverij en met de hand gemaakt. Je krijgt tijdens je arrangement net zoveel puzzels als gangen. Je hebt alleen een smartphone nodig (met voldoende batterij) om je inlogcode in te vullen. In dezelfde online omgeving zal je ook de hints ontvangen en wordt de tijd digitaal bijgehouden.  De tijd start zodra de puzzel op tafel staat. De tijd stopt zodra je de juiste oplossing ingevoerd hebt op je telefoon. Alle tijden van alle deelnemers worden bijgehouden in een klassement, zodat je kunt zien hoe goed je het gedaan hebt. Alle puzzelseries hebben een Letter, bijvoorbeeld serie A. Deze serie A is bij alle restaurants hetzelfde. Heb je deze al gehad, kies bij het reserveren voor een andere letter.

Kortom, het combineren van puzzelen en eten kan een leuke en aangename manier zijn om je vrije tijd door te brengen. Het kan helpen om stress te verminderen, je geest te ontspannen en je humeur te verbeteren. Het is een geweldige activiteit om samen te doen met vrienden en familie, of gewoon om jezelf uit te dagen terwijl je geniet van wat lekkers. Dus waar wacht je nog op? Kom genieten van deze leuke combinatie van puzzelen en eten!

Reserveer vandaag nog!

Klinkt het puzzelen en eten wat voor jou en een groep vrienden en/of familie? Reserveer jullie plekje gemakkelijk via onze website. Liever eerst meer informatie opvragen over puzzelen in Leusden? En mochten jullie speciale wensen willen doorgeven, bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met alle vragen en wensen naar info@demuntleusden.nl.

Andere interessante pagina’s:

Het proeflokaal – heerlijk genieten van smaak en geur!
De kookstudio –  Leer verschillende soorten keukens kennen via een thema kookles!