Ga jij binnenkort naar een voorstelling in het AFAS theater en ben je nog opzoek naar een restaurant in Leusden? Kom langs bij ons restaurant De Munt! Wij zijn het ideale AFAS restaurant in Leusden waar je de avond goed begint. Neem een lekker drankje om tot rust te komen voor de voorstelling. Of geniet van een aantal heerlijke gerechten om goed in de sfeer te komen voor jouw bezoek aan het AFAS Leusden.

Voor een voorstelling wil je graag even ontspannen en in de sfeer komen zodat je heerlijk kan genieten van de show die je gaat bezoeken. Ons restaurant in Leusden bied deze ontspanning en neemt je mee op een culinaire reis als ultieme voorpret.

We werken met een kaart die de hele dag het zelfde is. Zo kun je zowel tijdens de lunch als het diner van al het lekkers uit onze keuken proeven. Uiteraard kunnen we de grote van de gerechten aanpassen aan het moment van de dag of de hoeveelheid trek die je hebt. Geef jouw wensen dus zeker aan ons door als je uit eten gaat bij ons in Leusden!

Geniet voor jouw bezoek aan het AFAS theater in Leusden met een diner of een drankje in De Munt. Begin je de avond niet alleen in stijl, maar maak je de beleving helemaal af met de smaakprikkels die wij bieden. Een drankje voor de dorst of een uitgebreid diner om de smaakpupillen te testen. Wat jouw keuze ook is, De Munt biedt de oplossing.

Kortom, ga je naar AFAS Leusden en zoek je een restaurant? Dan is De Munt de ideale plek om te beginnen! 

Reserveer op tijd voor het bezoek het AFAS theater bij ons restaurant in Leusden. Via de button onderin de website kan je nu gemakkelijk en snel een plekje reserveren voor jou en jouw gezelschap. Lukt dit niet? Neem dan contact met ons op via info@demuntleusden.nl of via 033-2022141 om zeker te zijn van een plekje. We zien je graag langs komen en wensen je alvast veel plezier in het AFAS Leusden theater.

Interessante pagina’s voor jou: