Geniet van een kookworkshop tijdens jouw bedrijfsuitje in Leusden bij De Munt!

Is het weer tijd voor het bedrijfsfeest in Leusden en zoek je een leuke plek voor een bedrijfsuitje in Leusden? Wij bij restaurant de Munt hebben het ideale idee voor jullie: een kookworkshop als bedrijfsuitje! Leer heerlijk koken tijdens de kookworkshop als bedrijfsuitje en geniet daarna samen met jouw collega’s van jullie zelf gemaakte creaties!

Zo begin je elk bedrijfsfeest in Leusden met een heerlijk drankje bij binnenkomst. Wij zorgen voor genoeg plek en een fijne start van het bedrijfsuitje in Leusden. Wanneer jullie er klaar voor zijn, leiden we het gezelschap richting de kookruimte om te starten met een kookworkshop bedrijfsuitje voor jullie groep!

De kookworkshop start met een uitleg over wat we gaan maken en wat jullie ervan kunnen verwachten. Jullie leren de koks kennen en gaan daarna aan de slag met de uitleg en de tools die we jullie meegeven. Dan is het tijd voor jullie om aan de slag te gaan als echte keukenprinsen en keukenprinsessen!

Combineer tijdens het bedrijfsfeest in Leusden de meest uiteenlopende smaken en geniet van de geuren die zich langzaam ontwikkelen. Je gaat tijdens deze kookworkshop als bedrijfsuitje steeds meer leren over de verschillende mogelijkheden en de kansen die in de keuken liggen. Werk samen met collega’s om een gerecht helemaal af te krijgen zodat jullie voor de volgende ronde kunnen aanschuiven.

Want wat tijdens het bedrijfsuitje in Leusden wordt gemaakt, moet natuurlijk ook gegeten worden! Dus schuif je na de kookworkshop aan en geniet je van jouw eigen gemaakte diner. Klets gezellig nog wat na met collega’s, proef elkaars creaties en toost op de mooie herinneringen. Een bedrijfsfeest in Leusden bij restaurant de Munt is het ideale bedrijfsuitje in Leusden en omstreken!

Wil je graag de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest in Leusden bespreken met ons? We denken graag met je mee! Bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met al jouw vragen en wensen naar info@demuntleusden.nl. Wij hopen jou en jouw collega’s snel te mogen ontvangen!

Wees er wel snel bij. De plekken zijn uiteraard maar beperkt en raken dus best snel vol. Wil jij zeker zijn van een kookworkshop als bedrijfsuitje in Leusden, wacht dan niet te lang met reserveren!

Andere interessante pagina’s: