Ben je groot liefhebben van een verfijnde Gin Tonic? Of is jouw vriend of vriendin een echte liefhebber? Met de Gin Tonic cadeaubox van restaurant De Munt in Leusden valt jouw cadeau sowieso in de smaak. Of je hem nu weggeeft of liever zelf houdt, een Gin cadeaubox is altijd feest!

Heb jij binnenkort een verjaardag? Of is jouw vriendin net verhuisd naar die prachtige nieuwe woning? Een Gin cadeaubox brengt altijd sfeer met zich mee. Leer gemakkelijk zelf cocktails maken met de handleiding en producten uit de box. Met deze ideale Gin Tonic cadeaubox heb je niet alleen een cadeautje, maar ook gelijk plezier. Je kan zelfs gelijk meedoen met dit cadeau wanneer je hem aan de ontvanger geeft. Bewaar de recepten voor later en maak ze later gerust nog eens na!

Met dit Gin Tonic cadeau geef je de ontvanger niet alleen een Gin cadeaubox om lekker op te drinken, maar ook gelijk een unieke ervaring. Met een Gin cadeaubox heb je namelijk gelijk een aantal recepten en ingrediënten om meerdere Gin Tonics te kunnen maken, maar ook om later de Gin Tonic opnieuw te maken. Je geeft dus niet alleen een Gin Tonic cadeau, maar ook een recept en de bijbehorende ervaring van het bereiden hiervan.

De Gin Tonix cadeaubox bestaat uit 3 soorten tonic, in combinatie met 3 soorten Gin. Alleen de beste kwaliteit materialen hebben het gehaald in deze box waardoor je zeker bent van een lekkere Gin Tonic. Daarnaast ontvang je het recept voor de ideale Gin Tonic, samen met de garnering om de Gin Tonic helemaal af te maken.

Hebben wij jouw interesse getrokken en wil jij deze ervaring cadeau doen of liever zelf nuttigen? Verras iemand met een Gin Tonic cadeau door de Gin Tonic cadeaubox aan te vragen via deze link, bel ons op via 033-2022141 of via de mail (info@demuntleusden.nl).

Andere interessante pagina’s: