Het goud van Leusden, de mobiele escaperoom voor thuis!

Het goud van Leusden is de ideale escaperoom in Leusden, maar dan gewoon vanuit jouw eigen huis. Het spel ‘Het goud van Leusden’ verhaalt over inspecteur Ledinium. De inspecteur is verdwenen tijdens zijn zoektocht naar criminelen. Ze willen de goudvoorraad van Leusden stelen. Het is aan jou en jouw teamgenoten de taak om de inspecteur terug te vinden tijdens deze escaperoom Leusden. Met de aantekeningen van de lokale speurneus uit de escapekoffer in Leusden gaan jullie op avontuur!

Maak een team van minimaal 2 tot maximaal 6 spelers. Je haalt de escapekoffer in Leusden bij ons restaurant De Munt op en neemt hem mee naar de plek waar jij jouw avontuur wil beleven. Dat kan bij jou of bij vrienden thuis. Met ons spreek je tijdens het reserveren ook gelijk af wanneer we de escapekoffer in Leusden ook weer terug verwachten. Zo kan jouw avontuur beginnen zonder zorgen!

Het goud van Leusden boek je gemakkelijk via onze website of reserveer ‘Het goud van Leusden’ via de telefoon. Zo ben je verzekerd van een middag vol plezier met een escaperoom uit Leusden in jouw woonkamer. Er zijn 3 speelvormen van het Goud van Leusden: één voor kinderen tussen de 6-12 jaar, één voor beginners (geschikt voor iedereen die nog nooit een escaperoom of escapespel heeft gedaan) en één voor gevorderde (een echte uitdaging voor de geoefende escapers)!

Ben jij klaar voor een middag puzzelen, (logisch) nadenken en samenwerken met een team om het Goud van Leusden te vinden? Reserveer deze escapekoffer in Leusden vandaag nog!

Of kom eens langs in ons restaurant: De Munt in Leusden. Want waar gelegenheid ook is, De Munt is de ideale oplossing. Kom bijvoorbeeld ook eens dineren of genieten van een verfrissend drankje in ons restaurant of buiten in de zon op het terras.

Om deze escaperoom in Leusden te reserveren, kan je contact met ons opnemen via 033-2022141 of via info@demuntleusden.nl. Wij hopen jou snel te mogen ontvangen of naar je toe te mogen komen.

Andere interessante pagina’s: