Hoera, de koning is jarig! Kom het vieren bij De Munt in Leusden!

Koningsdag in Leusden is al jaren een groot festijn. De hele stad kleurt oranje en op elke hoek is een activiteit te doen. Koningsdag in Leusden is de ideale gelegenheid om te genieten van de stad, de gezelligheid en uiteraard, ons restaurant. Want een drankje of een hapje eten begint uiteraard bij restaurant de Munt in Leusden. Jouw koningsfeest in Leusden begint bij ons!

Maar waarom is jouw koningsdag in Leusden niet rond zonder een bezoek aan ons restaurant, vraag je je af? Omdat tijdens jouw koningsfeest in Leusden, meer te doen is bij ons dan alleen even bij te komen op het terras onder het genot van een verfrissend drankje. Bij ons kan je de gezelligheid van het koningsfeest in Leusden beleven door te genieten van een borrelhapje met vrienden, te kijken naar alle langskomende verschijningen in het oranje en bijkletsen op het terras. Of schuif aan voor een heerlijk diner waarbij niet alleen smaakpupillen worden geprikkeld, maar ook de neus te maken krijgt met heerlijke geuren en de ogen het schoon bewonderen van prachtige opmaken.

En mocht je samen met vrienden echt in een goede bui zijn en een stukje spanning aan willen, nodigen we je tijdens het koningsfeest in Leusden graag uit om onze escaperoom te trotseren. Duik in onze kelder en probeer op tijd uit de kluis te ontsnappen. Zet jouw beste tijd neer en proost daarop met een fijn drankje na afloop. Jouw koningsdag in Leusden wordt een perfecte dag!

Waar jouw koningsfeest in Leusden ook begint, kom vooral bij ons restaurant De Munt langs. Of je nu opzoek bent naar een uitje in Leusden of lekker wat eten op ons terras/in ons restaurant de Munt, wij staan voor je klaar. Wil je zeker zijn van een plekje op ons terras tijdens koningsdag in Leusden? Reserveer dan op tijd jouw plekje! Om te reserveren kan je contact met ons opnemen via de website, via 033-2022141 of via info@demuntleusden.nl. Wij hopen jou snel te mogen ontvangen!

Andere interessante pagina’s: