Kerst 2022 vier je bij De Munt!

Uit eten met kerst in Leusden?

De kerst komt er weer aan en ook voor ons betekend dat weer gezellige en leuke tijden. Dit jaar vieren we de kerst in Leusden graag samen met jou en jouw familie of vrienden. Dus heb je tijdens de feestdagen geen zin om in de keuken te staan, geniet dan van een bijzondere kerst in Leusden in ons restaurant.

Wanneer ben je welkom tijdens de Kerst in Leusden?

Zowel op kerstavond (24 december), op eerste kerstdag (25 december) en op tweede kerstdag (26 december) hebben we de lekkerste menu’s op de kaart hebben staan voor zowel brunch als diner. Met de kinderen uit eten tijdens de kerst in Leusden? Ook zij zijn welkom in ons restaurant tijdens kerst in Leusden.

Tijdens Kerst in Leusden 2022 geniet je van een heerlijk samengesteld menu. Uit eten met kerst in Leusden is een waar feestje waar genieten met stipt op nummer 1 staat. Zo hebben we de meest uiteenlopende samen gebundeld en samen gebracht om de avond onvergetelijk te maken. De sensatie van kleur, geur en smaak wordt weer de showstopper van de avond.

Bekijk het hele menu en alle ingrediënten op onze kerstpagina!

Uit eten met kerst in Leusden: reserveer op tijd!

Klinkt ons menu voor kerst in Leusden jou als muziek in de oren? Kom je met alleen jouw man/vrouw of neem je de hele familie mee? Bekijk het menu voor jouw gekozen dag op deze pagina en reserveer jouw plekje snel en gemakkelijk via onze website. En mocht je speciale wensen willen doorgeven, bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met al jouw vragen en wensen naar info@demuntleusden.nl.

Andere interessante pagina’s: