Kerst vier je bij jouw restaurant: De Munt in Leusden

Wat ga jij doen met kerst in Leusden dit jaar? Ga jij voor een uitgebreide kooksessie in jouw keuken of ga je liever naar een restaurant? Mocht je voorkeur hebben voor deze laatste optie, bieden we je graag aan om de kerst bij De Munt te komen vieren! Dan leggen wij jou en alle gasten die je meeneemt, in de watten tijdens kerst in Leusden. Alles voor een heerlijk diner!

Want waarom vier jij kerst in De Munt? Omdat wij dan alle zorgen van je overnemen rondom het kerstdiner in de keuken. Geen uren in de keuken, geen ruimte tekort tijdens het koken, geen kans op koud eten omdat de oven al vol staat. Maar buiten de zorgen in de keuken, zorgt kerst bij De Munt er ook voor dat de stress rondom alle gasten in huis vervagen. Geen plek te weinig aan tafel, geen zorgen of iedereen alles lekker vindt, geen afwas achteraf! Reden genoeg om jouw kerst in Leusden bij ons te komen vieren.

Op de dag dat je bij ons komt, is er een heerlijk menu gemaakt voor kerst bij De Munt. We beginnen met een heerlijk drankje die jouw avond al helemaal in de kerstsfeer brengt. Vervolgens betekend kerst bij De Munt dat er een heerlijk gangendiner wordt geserveerd zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Uiteraard sluiten we het diner met een passend dessert en heb jij de kans om samen met jouw gasten nog lekker na te tafelen met een drankje (of meerdere uiteraard). Spendeer de avond dus met jouw gasten zonder zelf de keuken in te duiken. Maak jouw kerst in Leusden onvergetelijk dit jaar.

Zie jij een kerst in Leusden wel voor je in ons restaurant? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw plekje te reserveren. Wees wel snel, want de plekken gaan hard dus we zitten snel vol!

Reserveer snel jouw plekje voor kerst in De Munt met jouw vrienden en familie via de button recht onderin op deze pagina, via 033-2022141 of via info@demuntleusden.nl. Wij hopen jou snel te mogen ontvangen!

Andere interessante pagina’s: