Ben jij opzoek naar een leuke activiteit in de omgeving? Met een escaperoom in Leusden, ben je bij ons restaurant De Munt aan het juiste adres! Onze escaperoom bevindt zich namelijk onder ons restaurant en is meer dan een puzzel die opgelost moet worden. Geniet namelijk ook gelijk van een lekkere lunch, fijne borrelhapjes of een uitgebreid diner in ons restaurant voor of na jouw avontuur in onze escaperoom in Leusden.

Met onze escaperoom in de omgeving van Amersfoort ben je verzekerd van een leuk uitje. Tijdens deze escaperoom in de buurt van Amersfoort kom je namelijk terecht in onze kelder, waar het jullie taak is om te ontsnappen. Dit doen jullie door samen te werken, verbanden te leggen, puzzels en cryptische omschrijvingen op te lossen en vooral veel plezier te hebben. Alleen samen kom je de escaperoom in de buurt van Amersfoort uit en dat hopelijk binnen de gewenste tijd!

Dus wil jij meer dan een standaard escaperoom in Leusden of heb je behoefte aan een andere escaperoom dan in Amersfoort, zoek dan niet verder! Zoek een groep vrienden bij elkaar en kom een middag puzzelen, (logisch) nadenken en samenwerken met een team om de escaperoom in Leusden te kraken.

Of kom eens langs in ons restaurant De Munt in Leusden. Want wat gelegenheid ook is, De Munt is de ideale oplossing. Kom bijvoorbeeld ook eens dineren of genieten van een verfrissend drankje in ons restaurant of buiten in de zon op het terras.

Wacht niet te lang met een plekje bespreken, want voor je het weet zitten we vol!
Om deze escaperoom in Leusden te reserveren, kan je contact met ons opnemen via 033-2022141 of via info@demuntleusden.nl. Wij hopen jou snel te mogen ontvangen in ons restaurant, onze escaperoom of op ons terras.

Andere interessante pagina’s: