Koningsdag 2023 vier jij bij restaurant De Munt is Leusden!

Op 27 april is het weer zover: Koningsdag in Leusden! Een feestelijke dag waarop we de verjaardag van onze koning vieren. Het is een dag waarop Nederland oranje kleurt en overal feestelijke activiteiten worden georganiseerd. Ook bij restaurant De Munt in Leusden wordt Koningsdag in Leusden uitbundig gevierd. Het is dé plek om samen met vrienden en familie te genieten van een gezellige en feestelijke dag.

Koningsdag De Munt

Bij De Munt kun je terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner. Het restaurant is gelegen in een prachtige groene omgeving en beschikt over een sfeervol terras waar je kunt genieten van het mooie weer. Tijdens Koningsdag is het terras extra feestelijk doordat er meerdere activiteiten gaande zijn rondom het terras om de sfeer te verhogen. Zo kun je heerlijk ontspannen terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

Kom jij ook?

Kortom, bij restaurant De Munt in Leusden kun je Koningsdag in Leusden op een feestelijke en ontspannen manier vieren. Of je nu komt voor een gezellige lunch, borrel of diner, er is voor ieder wat wils. Kom samen met vrienden en familie genieten van de sfeer, het heerlijke eten en drinken en de gezellige activiteiten. Maak er een onvergetelijke Koningsdag van bij De Munt!

Loop jouw plekje niet mis!

Wil jij dit jaar zeker zijn van een plekje tijdens Koningsdag in Leusden? Reserveer jullie plekje gemakkelijk via onze website. Liever eerst meer informatie opvragen of iets overleggen? En mochten jullie speciale wensen willen doorgeven, bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met alle vragen en wensen naar info@demuntleusden.nl.

Andere interessante pagina’s:
Het proeflokaal – heerlijk genieten van smaak en geur!
Puzzelproeverij – Komen julie optijd achter de antwoorden tijdens het diner?
De kookstudio –  Leer verschillende soorten keukens kennen via een thema kookles!