Ben jij benieuwd hoe je smaken goed kunt combineren? Of hoe je met niet veel moeite, een heerlijk gerecht maakt? Kom eens langs in onze kookstudio in Leusden zodat wij je mee kunnen nemen op een culinaire reis met verse producten en verschillende thema’s. Onze kookworkshops in Leusden zijn inclusief onbeperkt gebruik van ons drankassortiment, bestaande uit verschillende soorten frisdrank, biologische sappen, bier en wijn.

Met deze kookworkshop in Leusden leer je hoe je de fijnste smaken samen kunt brengen in een heerlijk gerecht. Wanneer je aankomt in onze kookstudio De Munt in Leusden, ontvangen wij je met een drankje. Daarna volgt een korte uitleg over wat we precies in gedachten hebben voor de workshop en dan gaan we aan de slag.

En wat gemaakt wordt, moet natuurlijk ook gegeten worden! Dus aan het einde van de workshop of cursus schuif je aan tafel om te genieten van jouw kookkunsten in de kookstudio in Leusden.

In onze kookstudio in Leusden worden verschillende thema’s behandeld in verschillende workshops en cursussen. De kookworkshops in Leusden worden in groepsverband gegeven, maar je kan er ook voor kiezen om 1-op-1 les te krijgen van één van onze koks.
Bekijk onze kookagenda voor de komende workshops in onze kookstudio De Munt in Leusden. Kies een thema welke past bij jouw voorkeuren en geef je gelijk online op. Maak je liever een speciaal gerecht of wil je koken met een ander thema, welke niet in onze kookagenda staat? Ook een kookworkshop op maat kan bij onze kookstudio De Munt in Leusden! Vraag (telefonisch of in het restaurant) naar de mogelijkheden en bespreek jouw ideeën met onze koks.

Opgeven voor een van deze smakelijk reisjes in onze kookstudio in Leusden kan via de website of via een telefoontje naar 033-202 21 41.

Ben jij toe aan een leuk uitstapje met een verrukkelijk randje? Maak binnenkort een heerlijk diner in jouw eigen keuken na een kookworkshop in Leusden. Boek jouw uitstapje nu bij kookstudio De Munt in Leusden, alleen of met vrienden, en leer!

Interessante pagina’s voor jou: