De Kok & De Coach (introductie)

Gezond afvallen aan de keukentafel

Herkenbaar?

Na een dieet weer snel terug op het oude niveau? Goede voornemens om je levensstijl nu echt te veranderen; je begint fanatiek maar al snel val je terug in je oude gewoontes?

Wij hebben de oplossing! We gaan samen de keuken in, leren je anders koken en laten zien dat je met een gezonde levensstijl niet alleen lekkerder in je vel komt te zitten maar ook dat je er veel plezier uit kan halen!

Schuif aan en krijg inspiratie!

Tijdens een gezellige bijeenkomst van ongeveer 3 uur krijg je uitleg over gezond en makkelijk koken en ga je zelf aan de slag in een kookworkshop. Wij vertellen hoe wij ervoor gaan zorgen dat jij je nieuwe levensstijl echt invulling gaat geven. Wij gaan voor resultaat en voor de lange termijn.

Na een korte, gezamenlijke kooksessie geniet je aan de keukentafel van het resultaat.

Daarna is er onder het genot van een kopje koffie of thee een interactieve presentatie waarin je informatie ontvangt over leefstijl en wat je kunt doen om gezond en duurzaam af te vallen.

Schrijf je in voor onze introductie en bepaal of je mee gaat doen aan ons programma. Dit programma duurt een half jaar en bestaat uit 5 bijeenkomsten en alle begeleiding die nodig is om jouw levensstijl te veranderen.

De prijs is € 25,00 per deelnemer (incl. BTW). Betalen kan via iDEAL.
Deze workshop gaat door als we minimaal 8 deelnemers hebben.

Dit programma is een samenwerking met Anneke Drost van LAB17. Kijk op de website voor meer informatie.

Programma

18.00 uur
Ontvangst en welkom

18.30 uur
Samen aan de slag in de kookstudio

19.30 uur
Eten aan de keukentafel

20.15 uur
Presentatie over Leefstijl en gezond afvallen

21.00 uur
Geschat einde van de bijeenkomst

Reserveren is op dit moment niet mogelijk.