Snijtechnieken!

Door gebruik van de juiste snijtechnieken krijgt je gerecht nét dat beetje extra! De beheersing van de snijtechnieken zorgt voor een mooiere uitstraling, juiste structuren en een verzorgde presentatie. Natuurlijk gaan we het ook hebben over de juiste houding en de keuze van de messen! Tijdens deze les krijg je niet eindeloos te zien hoe goed wij kunnen snijden! Je gaat hard aan de slag om de verschillende snijtechnieken zelf te leren.

Onderstaande snijtechnieken worden in ieder geval behandeld:
– Brunoise snijden
– Jullienne snijden
– Cisseleren
– Kruiden snijden en hakken
– Ui snipperen

Uiteindelijk zullen al jouw gesneden groenten verwerkt worden tot een lekker gerecht dat je meeneemt naar huis.

prijs is € 40,00 per deelnemer (incl. BTW). Betalen kan via iDEAL.

Deze kookworkshop gaat door als we minimaal 8 deelnemers hebben.

Programma

19.00 uur
We leggen uit wat we deze les gaan doen door middel van een masterclass.

19.30 uur
Daarna ga je onder begeleiding zelf aan de slag.

22.00 uur
Verwacht einde.