Met een select gezelschap genieten van de rust tijdens private dining bij Restaurant De Munt.

Toe aan een avondje samen weg? Of zin in een rustig hapje eten met een selecte groep? Kies dan voor private dining bij De Munt. Met deze private dining in Leusden krijg jij de mogelijkheid om in alle rust te genieten van een heerlijke maaltijd. Speciaal voor jou richten wij onze kluis zo in dat je niet gestoord wordt, geen last hebt van de drukte om je heen en heerlijk ontspannen kan genieten van de meest uiteenlopende smaken.

Met de private dining in Leusden, bezoek je ons restaurant de Munt op een geheel nieuwe wijze. Je daalt af naar de kluis van dit voormalige ABN-AMRO bankgebouw en neemt plaats aan een tafel speciaal gedekt voor jou. Kies zelf jouw gerecht uit en geniet tijdens de private dining in de Munt van de specialiteiten van onze keuken.

Een meeting met collega’s, die ene belangrijke presentatie voor een nieuwe klant of een verjaardag die je in alle rust en afgescheiden van de rest van de restaurant-gangers wil vieren. Wat de reden ook is, private dining bij De Munt is de ideale oplossing. Ons restaurant de Munt biedt de perfecte private dining in Leusden aan waarbij niet alleen het eten heerlijk is, maar ook de omgeving inspirerend en fascinerend is.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw private dining in Leusden? Bespreek de opties voor private dining bij De Munt nu snel en gemakkelijk aan de telefoon. Bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met al jouw vragen en wensen naar info@demuntleusden.nl. Wij hopen jou snel te mogen ontvangen!

Wees er wel snel bij. De plekken zijn uiteraard maar beperkt en raken dus best snel vol. Wil jij zeker zijn van een private dining in Leusden, wacht dan niet te lang met reserveren!

Andere interessante pagina’s: