Moederdag vier jij samen met jouw kinderen bij restaurant De Munt is Leusden!

Moederdag is de perfecte gelegenheid om de moeders in ons leven te eren en te verwennen. En wat is er nu leuker dan iets lekkers, gemaakt door jouw kinderen voor Moederdag? Bij Restaurant De Munt in Leusden kun je dit jaar Moederdag op een unieke manier vieren door deel te nemen aan de workshop borrelplank maken voor kinderen.

Wat gaan ze doen?

De moederdag workshop borrelplank maken is een perfecte activiteit voor kinderen om hun moeders te verwennen op Moederdag. Kinderen leren samen met een van onze koks tijdens deze workshop hoe ze een heerlijke en mooie borrelplank kunnen maken. Hierbij worden verschillende hapjes, zoals kaas, worst en fruit, op een mooie manier gepresenteerd. Het is niet alleen lekker om te eten, maar ook nog eens een feest voor het oog.

Waarom moederdag bij De Munt?

Restaurant De Munt in Leusden biedt de moederdag workshop borrelplank maken speciaal aan voor Moederdag. Het restaurant staat bekend om zijn heerlijke en verse gerechten, en zal ervoor zorgen dat de ingrediënten voor de borrelplank van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast zal er tijdens de workshop begeleiding zijn van een ervaren chef-kok, die de kinderen alles zal leren over het maken van een perfecte borrelplank.

De workshop borrelplank zal starten om 14:30 en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud. De kosten voor de workshop zijn € 20,- per kind, inclusief alle ingrediënten en materialen die nodig zijn om de borrelplank te maken. Na afloop van de workshop kunnen de kinderen samen met hun moeder genieten van hun zelfgemaakte borrelplank op ons terras of in ons restaurant zelf. En mamma krijgt het 1e drankje van ons!

Dus, waar wacht je nog op?

Het vieren van Moederdag met de workshop borrelplank maken bij Restaurant De Munt in Leusden is niet alleen een leuke activiteit voor kinderen, maar ook een mooie manier om moeders te verwennen op hun speciale dag. Bovendien kunnen kinderen tijdens deze workshop hun culinaire vaardigheden verbeteren en creatief bezig zijn.

Wil jij dit jaar Moederdag op een unieke manier vieren en samen met je kinderen een heerlijke borrelplank maken? Reserveer jullie plekje gemakkelijk via onze website. Liever eerst meer informatie opvragen over dit moederdag uitje in Leusden? En mochten jullie speciale wensen willen doorgeven, bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met alle vragen en wensen naar info@demuntleusden.nl.

Andere interessante pagina’s: