Pasen vier je bij De Munt in Leusden!

Pasen staat bekend om de woonboulevards, de paasontbijtjes of brunches en natuurlijk het zoeken van paaseitjes. Maar waarom vasthouden aan oude gewoontes als je Pasen in Leusden kunt vieren bij jouw favoriete restaurant? Juist!
Daarom vier jij jouw Pasen in restaurant de Munt met een heerlijke lunch, een verrukkelijke brunch en misschien zelfs paaseitjes zoeken en vinden in de escaperoom in onze kelder?

Tijdens Pasen in Leusden bij restaurant de Munt kies jij zelf wat je wil hebben tijdens jouw brunch of lunch met vrienden en/of familie. Nadat je een tijd hebt gereserveerd, zorgen wij dat jouw tafel tijdens Pasen in Leusden helemaal in de sfeer van de feestdag terecht komt. Geniet tijdens jouw Pasen in Leusden van heerlijke gerechten die je zelf kiest van onze kaart. Combineer jouw gerecht tijdens de paaslunch in Leusden met een heerlijk verfrissend drankje en geniet met volle teugen.

Voel jij je avontuurlijk tijdens Pasen in Leusden? Dan dagen we je uit om een stap verder te gaan dan paaseitjes zoeken! Duik onze kelder in voor een escaperoom in ons oud voormalig bankgebouw. En misschien, als je heel goed zoekt tijdens deze escaperoom, vind je paaseitjes tussen de opdrachten door!

Dit allemaal klinkt als een heerlijke Pasen in Leusden toch?

Of je nu opzoek bent naar een uitje in Leusden of lekker wat eten op ons terras/in ons restaurant de Munt, wij staan voor je klaar. Reserveer snel jouw plekje voor jouw vrienden en familie via de button recht onderin op deze pagina, via 033-2022141 of via info@demuntleusden.nl. Wij hopen jou snel te mogen ontvangen!

Interessante pagina’s voor jou: