Puzzelen bij De Munt: een unieke culinaire beleving

Bij Proeflokaal De Munt in Leusden kun je genieten van een unieke ervaring waarbij dineren en puzzelen samenkomen. Wij bieden de ideale setting voor een gezellige avond uit met vrienden of familie, waar je niet alleen kunt genieten van heerlijk eten, maar ook je hersenen kunt laten kraken met uitdagende puzzels.

Wat is een puzzelproeverij?

Een puzzelproeverij is een innovatief concept waarbij gasten tijdens hun diner of borrel verschillende puzzels moeten oplossen om hun volgende gerecht te ontvangen. Bij Proeflokaal De Munt wordt dit aangeboden in de vorm van een driegangenmenu of borrelarrangement. Het doel is om de culinaire ervaring te verrijken met een spelelement, waardoor het eten niet alleen smakelijk, maar ook interactief en leuk wordt.

Hoe werkt het?

Wanneer je aankomt bij Proeflokaal De Munt, wordt je ontvangen en naar je tafel begeleid. Zorg ervoor dat je een mobiele telefoon bij je hebt met voldoende batterij, want je hebt deze nodig om de puzzels te kunnen spelen. Je begint de avond door een QR-code te scannen, waarna de eerste puzzel wordt gepresenteerd. Pas nadat je deze puzzel hebt opgelost, wordt het eerste gerecht geserveerd. Dit proces herhaalt zich voor elk volgend gerecht, waardoor je bij elke gang weer een nieuwe uitdaging te wachten staat.

Arrangementen

Proeflokaal De Munt biedt verschillende arrangementen aan. Het diner puzzelproeverij arrangement kost €42,50 per persoon en omvat een driegangenmenu samengesteld door de chef. Als je liever zelf je gerechten kiest van de menukaart, dan betaal je €5,- extra per persoon voor het puzzelen bovenop de prijs van de gerechten.

Voor wie liever een borrel houdt, is er het borrel puzzelproeverij arrangement voor €19,50 per persoon. Dit arrangement bevat drie rondes met hapjes zoals brood met dips, bitterballen, en gyoza, die je vrijspeelt door puzzels op te lossen.

Waarom ga jij voor een puzzelproeverij bij De Munt?

  1. Unieke ervaring: Een puzzelproeverij biedt een nieuwe dimensie aan dineren, waarbij je niet alleen je smaakpapillen, maar ook je hersenen prikkelt.
  2. Gezelligheid: Het is de perfecte manier om samen met vrienden of familie een avondje uit te zijn. Het samenwerken aan puzzels bevordert de interactie en zorgt voor veel plezier.
  3. Kwaliteit: De gerechten bij Proeflokaal De Munt zijn zorgvuldig bereid met verse ingrediënten, en de menu-opties zijn divers genoeg om aan ieders smaak te voldoen.

Puzzelen bij De Munt in Leusden is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuke en smakelijke avond uit. Of je nu kiest voor een uitgebreid diner of een gezellige borrel, de combinatie van lekker eten en uitdagende puzzels zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Reserveer snel je tafel en ontdek zelf waarom een puzzelproeverij bij Proeflokaal De Munt zo bijzonder is.

Liever eerst meer informatie opvragen? Bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met alle vragen naar info@demuntleusden.nl.

Andere interessante pagina’s voor jou: