Puzzelproeverij bij De Munt: avondvullend vermaak en culinaire hoogstandjes

Ben je op zoek naar een unieke en gezellige manier om een avond door te brengen? Dan is de puzzelproeverij bij Proeflokaal De Munt in Leusden iets voor jou. Dit concept combineert de spanning van puzzelen met de smaak van heerlijke gerechten, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gezelschap.

Wat is de puzzelproeverij?

De puzzelproeverij is een innovatief dinerconcept dat de traditionele eetervaring naar een hoger niveau tilt. Het idee is simpel: je geniet van een heerlijke maaltijd, maar voordat je van je gerechten kunt proeven, moet je eerst een reeks uitdagende en leuke puzzels oplossen. Dit maakt van een avondje uit eten een interactieve en spannende gebeurtenis.

Hoe werkt het?

Bij aankomst in Proeflokaal De Munt word je hartelijk ontvangen en naar je tafel begeleid. Hier begint het avontuur met een QR-code die je scant met je mobiele telefoon. Deze code leidt je naar de eerste puzzel. Pas wanneer deze puzzel is opgelost, wordt het eerste gerecht geserveerd. Dit proces herhaalt zich voor elke gang, wat ervoor zorgt dat je de hele avond vermaakt wordt.

Verschillende arrangementen

De Munt biedt verschillende puzzelproeverij-arrangementen aan die aansluiten bij diverse voorkeuren en budgetten:

  1. Diner puzzelproeverij: Voor €42,50 per persoon geniet je van een heerlijk driegangenmenu samengesteld door de chef. Wil je liever zelf je gerechten van de kaart kiezen, dan betaal je een toeslag van €5,- per persoon voor het puzzelplezier.
  2. Borrel puzzelproeverij: Ideaal voor een informele avond met vrienden of collega’s. Voor €19,50 per persoon krijg je drie rondes met smakelijke borrelhapjes, zoals brood met dips, bitterballen en gyoza. Elke ronde wordt ingeluid met een nieuwe puzzel.

Waarom kiezen voor De Munt?

  1. Unieke combinatie: De combinatie van dineren en puzzelen maakt van de puzzelproeverij een unieke belevenis die je niet snel ergens anders zult vinden. Het biedt een speelse twist aan het traditionele uit eten gaan.
  2. Teamwork en plezier: Het oplossen van puzzels samen met je tafelgenoten versterkt de onderlinge band en zorgt voor veel gelach en plezier. Het is een perfecte manier om samen te werken en elkaar beter te leren kennen in een ontspannen setting.
  3. Culinaire kwaliteit: De gerechten bij Proeflokaal De Munt zijn van hoge kwaliteit, bereid met verse en lokale ingrediënten. De chef stelt met zorg het menu samen, waardoor je verzekerd bent van een smaakvolle en gevarieerde maaltijd.

Hoe te reserveren?

Het reserveren van een puzzelproeverij bij De Munt is eenvoudig. Ga naar de website van Puzzelproeverij en kies de gewenste datum en tijd. Door de grote populariteit is het aan te raden om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

De puzzelproeverij bij Proeflokaal De Munt in Leusden biedt een unieke en plezierige manier om een avond door te brengen. Of je nu met vrienden, familie of collega’s gaat, de combinatie van uitdagende puzzels en heerlijke gerechten zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Boek nu en ontdek zelf het plezier van puzzelen bij De Munt!

Liever eerst meer informatie opvragen? Bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met alle vragen naar info@demuntleusden.nl.

Andere interessante pagina’s voor jou: