Ontdek Leusden via een van onze puzzeltochten!

Ben jij opzoek naar een leuke activiteit in de stad? Wil jij de stad leren kennen op een nieuwe manier? Dan heeft Restaurant de Munt een ideale puzzeltocht door Leusden voor jou! Ga corona-proof op stap met jouw gezin, een groepje vrienden of kennissen om Leusden beter te leren kennen.

Bij de Munt hebben we in totaal 3 speurtochten door Leusden. 2 van deze puzzeltochten door Leusden zijn te voet, de derde speurtocht door Leusden is te doen met de auto. En dan is de keuze nog niet eens voorbij, want wanneer je kiest voor de speurtocht door Leusden met de auto hebben we 2 soorten tochten: de puzzeltocht door Leusden is er voor een gezin (met kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud) en eentje die wat moeilijker is (voor gezinnen met tieners en de doorgewinterde puzzelaars). Dus welke puzzeltocht door Leusden ga jij doen?

Elke speurtocht door Leusden vanuit de Munt, heeft een eigen insteek. Ga bijvoorbeeld op avontuur met Julia en Jordi. Met een route die je krijgt in het restaurant De Munt, begint jullie puzzeltocht door Leusden bij ons restaurant. Vanaf hier loop je een spannende tocht van ongeveer 2,5 kilometer door de stad en gebruik je de stapel foto’s die je meekrijgt, om de code van de kluis te achterhalen. Wanneer je terugkomt na de speurtocht door Leusden, open je de kluis!

Ken jij de stad al goed en zie je liever meer van de omgeving? Tijdens de speurtocht door Leusden die je uitvoert in de auto, rij je ongeveer 75 km langs allerlei dorpen en mooie plekken rondom Leusden zelf. Terwijl je van alles leest en leert over de geschiedenis van de plekken waar je langsrijd, ga je op sommige plekken ook daadwerkelijk de auto uit om de antwoorden te vinden op de vragen van de speurtocht door de omgeving van Leusden.

Welke puzzeltocht in Leusden je ook kiest, plezier is er altijd!

Of je nu opzoek bent naar puzzeltochten door Leusden of lekker wat eten op ons terras/in ons restaurant de Munt, wij staan voor je klaar. Om te reserveren kan je contact met ons opnemen via 033-2022141 of via info@demuntleusden.nl. Wij hopen jou snel te mogen ontvangen!

Andere interessante pagina’s: