Restaurant de Munt is de ideale locatie voor jouw bedrijfsfeestje!

Ben jij opzoek naar de ideale locatie voor een bedrijfsfeest in Amersfoort? Heb je al gedacht aan ons prachtige restaurant de Munt? Ons restaurant is de ideale gelegenheid voor een bedrijfsfeestje in Leusden! Maar naast de ideale locatie, hebben we ook de perfecte bezigheid: een kookworkshop als bedrijfsfeest bij Amersfoort! Kook samen met jouw collega’s en geniet daarna samen met jouw collega’s van jullie zelf gemaakte creaties!

Begin het bedrijfsfeestje in Leusden met een fijn binnenkomst. Dat betekend een drankje terwijl je rustig in gesprek kan gaan met collega’s. En wanneer iedereen binnen is en het hele gezelschap compleet is, verplaatsen we het bedrijfsfeest bij Amersfoort richting de keuken waar de kookworkshop zal starten.

Na een uitleg van onze koks, is het de beurt aan jullie en duiken jullie zelf de keuken in. Met de tools en ingrediënten die jullie ter beschikking hebben, maken jullie tijdens dit bedrijfsfeest bij Amersfoort jullie eigen gerecht. Uiteraard onder begeleiding van onze koks en in gezelschap van jouw collega’s.

Combineer tijdens het bedrijfsfeestje in Leusden de meest uiteenlopende smaken en geniet van de geuren die zich langzaam ontwikkelen. Je gaat tijdens deze workshop steeds meer leren over de verschillende mogelijkheden en de kansen die in de keuken liggen. Werk samen met collega’s om een gerecht helemaal af te krijgen zodat jullie voor de volgende ronde kunnen aanschuiven.

Want de volgende ronde bestaat uit het gerecht daadwerkelijk eten! Wat jullie net hebben gefabriceerd tijdens het bedrijfsfeestje in Leusden bij de Munt, gaat ook gegeten worden uiteraard! Dus schuif aan en geniet van jouw eigen gerecht. Neem nog een drankje, klets nog meer met jouw collega’s en geniet verder van de avond tijdens het bedrijfsfeest bij Amersfoort.

Wil je graag de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeestje in Leusden bespreken met ons? We denken graag met je mee! Bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met al jouw vragen en wensen naar info@demuntleusden.nl. Wij hopen jou en jouw collega’s snel te mogen ontvangen!

Wees er wel snel bij. De plekken zijn uiteraard maar beperkt en raken dus best snel vol.

Wil jij zeker zijn van een ideale plek zoals de Munt voor een bedrijfsuitje in Leusden, wacht dan niet te lang met reserveren!

Andere interessante pagina’s: