Ben je op zoek naar een fijne locatie om te eten in Leusden? Een heerlijk plek om uit eten te gaan in Leusden en de smaakpupillen te kietelen? Dan is De Munt zeker een plek om langs te komen. Geniet van onze culinaire gerechten en verfrissende drankjes. Ons restaurant in Leusden is de ideale plek om na een dag in de stad tot rust te komen, een hapje te eten en te genieten van een verfrissend drankje. Kom langs en laat je verwennen door ons menu!

Neem bijvoorbeeld plaats op ons buiten terras en geniet van een wijntje en wat eten in Leusden. Pak zo de laatste zonnestralen van een prachtige dag mee of klets gezellig bij met vrienden en vriendinnen onder het genot van een drankje. Op ons terras ben je welkom om te genieten van allerlei heerlijke soorten drank en fantastische menu’s, samengesteld door onze koks. Laat je onderdompelen in de meest exotische smaken en geuren tijdens jouw ervaring om uit eten te gaan in Leusden.

Maar ook met regen of minder mooie dagen is het mogelijk om te genieten tijdens het uit eten gaan in Leusden. Neem plaats in ons prachtige restaurant in Leusden en maak van jouw diner of lunch een heuse ervaring. Voor iedereen is in ons restaurant genoeg te vinden op de menukaart.

We werken met een kaart die de hele dag het zelfde is. Zo kun je zowel tijdens de lunch als het diner van al het lekkers uit onze keuken proeven. Uiteraard kunnen we de grote van de gerechten aanpassen aan het moment van de dag of de hoeveelheid trek die je hebt. Geef jouw wensen dus zeker aan ons door als je uit eten gaat bij ons in Leusden!

Wat de gelegenheid ook is, in ons restaurant in Leusden is er altijd plek voor jou. Kom langs na een dag winkelen of om een speciale gebeurtenis feestelijk af te sluiten. Om te reserveren kan je contact met ons opnemen via 033-2022141 of via info@demuntleusden.nl.

Wij hopen jou snel te mogen ontvangen in ons heerlijke proeflokaal!

Interessante pagina’s voor jou: