Ben jij ook toe aan een heerlijk wijntje in de zon? Of een verkoelend biertje om de dag af te sluiten? Op ons terras in Leusden kom je heerlijk tot rust na een drukke werkdag, een fijne dag winkelen met vriendinnen of om bij te kletsen met vrienden. Wat de reden ook is, ons leuke terras in Leusden is altijd toe te voegen in jouw dag. Kom gezellig langs bij ons restaurant met terras in Leusden!

Buiten een drankje, is het op ons terras in Leusden ook mogelijk om een lekker borrelplankje te delen met vrienden (of alleen natuurlijk). Geniet van een ‘De Munt Borrelplank’ waarin je jezelf verrast met een borrelplankje die wij voor je samenstellen. Heb je liever wat meer zekerheid? Kies dan de borrelplank met vis, vlees of vegetarisch. Alles is mogelijk op ons terras in Leusden!

Laat je verwennen door op ons leuke terras te genieten van heerlijke smaken tijdens een lekkere lunch. Ga jij tijdens een bezoekje aan ons restaurant met terras in Leusden voor een lekkere tosti of toch gevarieerder met een verfrissende salade? Wat jouw voorkeur ook heeft, onze koks maken jouw lunch op ons terras in Leusden  altijd zoals jij wil.

Ook kan je een diner bestellen op ons leuke terras in Leusden. Begin bijvoorbeeld met een lekker soepje als voorgerecht. Kies daarna een heerlijk hoofdgerecht, passend bij jouw wensen en smaken. Eind jouw diner in ons restaurant met terras in Leusden met een heerlijk toetje en/of een kop koffie of mok thee.

Een dag in de zon sluit je af in stijl, dat doe je op ons leuke terras in Leusden. Wil je er zeker van zijn dat wij een plekje in de zon, of juist in de schaduw, op ons terras in Leusden? Reserveer op tijd een plekje door contact met ons op te nemen via onze website of te bellen naar 033 202 2141. We zien jouw reservering in ons restaurant met terras in Leusden graag tegemoet!

Interessante pagina’s voor jou: