Thema-avond waar jij met vrienden kookt en vervolgens samen aanschuift

Opzoek naar de perfecte kookles met vrienden? Met de kookcursus bij restaurant de Munt in Leusden, kan jij samen me jouw vrienden gezamenlijke kooklessen volgen. Volg de 6 basis kooklessen met vrienden bij restaurant de Munt en leer jij heerlijke gerechten maken! Verbeter jouw kookkunsten in een aantal kooklessen met vrienden!

Tijdens de gezamenlijke kooklessen leer je niet alleen nieuwe skills, maar ervaar je ook fijne trucjes en handige smaakcombinaties in de keuken. De kookles met vrienden is een plek waar jij leert welke kruiden goed met elkaar te combineren zijn, welke gerechten gemakkelijk te maken zijn in de keuken en welke ingrediënten je juist absoluut niet moet combineren. Met de gezamenlijke kooklessen bij De Munt zorg je ervoor dat jouw keuken de leukste plek in jouw huis wordt.

Heb jij voorkeur voor bepaalde gerechten of wil je echt beginnen bij het begin? Tijdens de kooklessen met vrienden kan iedereen kiezen wat zij willen leren. Zo heeft de een meer behoefte aan een bepaald gerecht leren koken, terwijl de andere graag kruiden wil leren gebruiken.

Tijdens de kooklessen met vrienden staan jouw wensen en die van jouw vrienden in de spotlight.

De gezamenlijke kooklessen bestaat uit een basiscursus van 6 lessen. In deze lessen leer je elke les iets anders. Maar de indeling blijft hetzelfde. Zodra iedereen aanwezig is, beginnen we met een introductie waarin uitgelegd wordt wat we precies gaan doen en leren die dag en wat daarvoor nodig is. Dan ga je zelf aan de slag met koken in de keuken van de Munt! Natuurlijk sluiten we af met een diner wat je zelf hebt gekookt, is er tijd om vragen te stellen aan de koks of bij te kletsen met jouw mede kookstudenten & vrienden.

Klinken onze gezamenlijke kooklessen helemaal als jouw nieuwe activiteit? Bekijk onze kookagenda hier voor de ideale kookles met vrienden en reserveer jouw plekje gemakkelijk via onze website. Liever eerst meer informatie opvragen, bekijk dan de websitepagina hier. En mocht je speciale wensen willen doorgeven, bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met al jouw vragen en wensen naar info@demuntleusden.nl.

Andere interessante pagina’s: