Een ster worden in het maken van een bepaald gerecht? Volg onze workshop!

We kunnen allemaal genieten van lekker eten toch? Maar hou jij er ook van om het te maken voor je het op kan eten? Dan is de kook workshop een echte aanrader. Met een workshop koken bij restaurant De Munt leer je van alles over de ingrediënten, gebruiken en gerechten (in een bepaald thema) en ga je natuurlijk zelf aan de slag met het koken van de heerlijkste hapjes. 

Doe bijvoorbeeld een kook workshop in Leusden als een investeermoment voor jezelf. Je leert immers nieuwe skills die je (bijna) dagelijks kunt gaan inzetten in jouw eigen keuken. Want tijdens de workshop in Leusden leer je (alleen of in een groep) hoe je bepaalde ingrediënten kan combineren en hoe je instrumenten in de keuken kan gebruiken. 

Volg een workshop koken in ons restaurant De Munt alleen of bijvoorbeeld in een groep. Vanwege het teamwork dat om de hoek komt kijken is een kook workshop ook aan te raden als teamuitje van een vereniging of via het werk. 

Kom je liever alleen? Check dan onze kookagenda (hier) welke thema’s we (op korte termijn) behandelen en een workshop in Leusden te volgen die past bij jouw wensen. 

Wat de gelegenheid ook is, een workshop in Leusden volg je bij restaurant De Munt. Bekijk onze kookagenda hier en reserveer jouw plekje snel en gemakkelijk via onze website. Liever eerst meer informatie opvragen voor bijvoorbeeld een teamuitje? Bekijk dan de websitepagina hier. En mocht je speciale wensen willen doorgeven, bel ons dan via 033-2022141 of via de mail (info@demuntleusden.nl). 

Andere interessante pagina’s: