Opzoek naar een restaurant in Leusden? Wij nodigen je graag uit op de Kooikersgracht in Leusden om gezellig te komen eten bij ons restaurant De Munt! Neem plaats in ons restaurant De Munt of geniet van het de zonnestralen buiten op ons prachtige terras.

Vier een verjaardag, geniet van een rustige avond samen of nodig een groep vrienden uit om bij te kletsen. Kom langs bij ons op de Kooikersgracht Leusden en geniet van een drankje of een fijne maaltijd.

Zo hebben we bij ons restaurant in Leusden genoeg lekkers op de kaart staan om mee te beginnen. Of je nu bij ons aanschuift voor een lunch, een diner of voor een lekker kaasplankje voor bij de gezelligheid, voor iedere gelegenheid hebben we iets klaarstaan voor je.

We werken met een kaart die de hele dag het zelfde is. Zo kun je zowel tijdens de lunch als het diner van al het lekkers uit onze keuken proeven. Uiteraard kunnen we de grote van de gerechten aanpassen aan het moment van de dag of de hoeveelheid trek die je hebt. Geef jouw wensen dus zeker aan ons door als je uit eten gaat bij ons in Leusden!

Of kom je alleen een drankje doen? Ook dat is mogelijk bij ons restaurant aan de kooikersgracht in Leusden. Een kop koffie of thee, een wijntje of alleen een fris drankje, alles is mogelijk. We helpen je graag aan jouw favoriete versnapering. Laat je onderdompelen in de meest exotische smaken en geuren tijdens jouw ervaring om uit eten te gaan in Leusden en geniet van de ontspanning die ons restaurant De Munt voor u biedt.

Wat de gelegenheid ook is, in ons restaurant in Leusden is er altijd plek voor jou. Kom langs na een dag winkelen of om een speciale gebeurtenis feestelijk af te sluiten. Om te reserveren kan je contact met ons opnemen via 033-2022141 of via info@demuntleusden.nl. Of gebruik de button op deze website om gemakkelijk en snel jouw bezoek aan ons vast te leggen!

Wij hopen jou snel te mogen ontvangen in ons restaurant De Munt!

Interessante pagina’s voor jou: