Ben jij van plan om naar 14 de musical in het AFAS theater in Leusden te gaan? Kom van tevoren een hapje eten bij De Munt om de ervaring compleet te maken! Geniet van een lekker diner en een drankje voor je richting het AFAS Leusden theater vertrekt voor een musical. Wij hebben een grote gratis parkeerplaats voor de deur, dus dat maakt het lekker makkelijk.

14 de musical is de nieuwste musical die vanaf september 2021 in het AFAS Leusden theater speelt. Deze musical gaat over Johan Cruijff en neemt je mee op de reis die Johan Cruijff zelf maakte tot de man die hij was. Een geniale voetballer met een uitgesproken mening over alles in het leven. Een man die veel praatte, maar lang niet altijd werd begrepen. 14 de musical (gebaseerd op zijn rugnummer) is vanaf 25 september te zien in het AFAS theater in Leusden.

Geniet voor jouw bezoek aan 14 de musical in het AFAS theater in Leusden met een diner of een drankje in De Munt. Begin je de avond niet alleen in stijl, maar maak je de beleving helemaal af met de smaakprikkels die wij bieden. Een drankje voor de dorst of een uitgebreid diner om de smaakpupillen te testen. Wat jouw keuze ook is, De Munt biedt de oplossing.

Reserveer op tijd jouw eetmoment voor het bezoek aan de 14 de musical in het AFAS theater in Leusden. Via de button onderin de website kan je nu gemakkelijk en snel een plekje reserveren voor jou en je gezelschap. We zien je graag langs komen en wensen je alvast veel plezier in het AFAS Leusden theater.

Interessante pagina’s voor jou: