Diner en ontsnappen: het is allemaal mogelijk bij De Munt!

Ben jij op zoek naar een unieke en spannende escaperoom ervaring? Dan is dineren en escapen bij De Munt jouw ideale avondbesteding! Ervaar onze escaperoom in Leusden in onze kluis van een oud bankgebouw bij restaurant De Munt.

Wat staat jullie te wachten?

In deze escaperoom in Leusden ben je samen met je team opgesloten in de kluis van een oud bankgebouw en moet je op zoek gaan naar aanwijzingen en raadsels oplossen om uit de kluis te ontsnappen. En je zit niet zomaar in een kluis. Want deze kluis heeft echt gediend als kluis van de oude ABN Ambro bank!

De kluis van dit oude bankgebouw is een authentieke locatie die de sfeer van de escaperoom nog intenser maakt. De kluis is gevuld met oude bankboekjes, kluisjes en andere spullen die het gevoel geven alsof je echt terug in de tijd bent.

Redden jullie het op tijd?

Tijdens de escaperoom in Leusden moet je samenwerken met je teamgenoten om de raadsels op te lossen en uit de kluis te ontsnappen. Er zijn verschillende aanwijzingen verstopt in de kluis die jullie moeten vinden om steeds een stapje verder te komen. Het is een uitdagende escaperoom die je brein en teamwork vaardigheden op de proef stelt.

Dineren en ontsnappen doe je bij De Munt!

Na afloop van de escaperoom kun je terugkijken op een spannende en intensieve ervaring. De escaperoom in de kluis van een oud bankgebouw is een unieke activiteit voor zowel individuele bezoekers als groepen. Zo kun je bijvoorbeeld met je vrienden, familie of collega’s een teambuilding activiteit doen.

En om de avond helemaal af te maken, bieden wij jou de unieke ervaring van dineren en escapen! Schuif na jouw ontsnapping aan voor een heerlijk diner en bespreek met jouw team de ontsnapping na. Zo sluit je jouw avond van dineren en escapen in stijl af!

Reserveer op tijd!

Ben jij klaar voor de uitdaging om uit de kluis van een oud bankgebouw te ontsnappen? Boek dan nu een escaperoom in Leusden in de kluis van een oud bankgebouw en beleef een onvergetelijke avond vol spanning en plezier. Reserveer jouw plekje snel en gemakkelijk via onze website, bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met al jouw vragen en wensen naar info@demuntleusden.nl. Zo maken we jouw avond onvergetelijk!

Andere interessante pagina’s: