Samen koken, samen genieten. Je doet het tijdens de kookcursus met vrienden bij De Munt.

Met de kookcursus bij restaurant de Munt in Leusden, kan jij samen me jouw vrienden gezamenlijke kooklessen volgen. Volg de 6 basis kooklessen met vrienden bij restaurant de Munt en leer jij heerlijke gerechten maken om vervolgens samen te eten tijdens het diner! Verbeter jouw kookkunsten in een aantal kooklessen met vrienden en sta versteld van jezelf!

Tijdens de gezamenlijke kooklessen leer je niet alleen hoe een keuken werkt, hoe je tools kunt gebruiken, maar krijg je ook fijne trucjes en handige smaakcombinaties meer voor in de keuken thuis. De kookles met vrienden is een plek waar jij leert welke kruiden goed met elkaar te combineren zijn, hoe je bepaalde gerechten kookt en welke ingrediënten fantastisch bij elkaar passen. Met de gezamenlijke kooklessen bij De Munt zorg je ervoor dat jouw keuken de leukste plek in jouw huis wordt.

Heb jij voorkeur voor bepaalde gerechten of wil je echt bij de basis beginnen? Tijdens de kooklessen met vrienden kan iedereen kiezen wat zij willen leren. Zo heeft de een meer behoefte aan een bepaald gerecht leren koken, terwijl de andere graag kruiden wil leren gebruiken. Onze koks helpen jullie tijdens de gezamenlijke lessen wat jullie willen leren.

Er zijn verschillende soorten gezamenlijke kooklessen beschikbaar. Zo kunnen jullie deelnemen aan de basis kooklessen met vrienden. Deze kooklessen bestaan uit een basiscursus van 6 lessen. In deze lessen leren jullie elke les iets anders. Maar de indeling blijft hetzelfde. Zodra iedereen aanwezig is, beginnen we met een introductie waarin uitgelegd wordt wat we precies gaan doen en leren die dag en wat daarvoor nodig is. Dan ga je zelf aan de slag met koken in de keuken van de Munt!
Of volg een kookles met vrienden tijdens een thema-avond. Zo’n avond staat in het teken van een bepaalde keuken en jullie zullen dan ook gezamenlijk allemaal recepten maken uit deze keuken.
Welke gezamenlijke kooklessen jullie ook volgen, het einde is overal hetzelfde. Natuurlijk sluiten we af met een diner wat je zelf hebt gekookt, is er tijd om vragen te stellen aan de koks of bij te kletsen met jouw mede kookstudenten & vrienden.

Klinken onze gezamenlijke kooklessen helemaal fantastisch voor jullie vriendengroep? Bekijk onze kookagenda hier voor de ideale gezamenlijke kooklessen en reserveer jullie plekje gemakkelijk via onze website. Liever eerst meer informatie opvragen, bekijk dan de websitepagina hier. En mochten jullie speciale wensen willen doorgeven, bel ons op 033-2022141 of stuur een mail met alle vragen en wensen naar info@demuntleusden.nl.

Andere interessante pagina’s: