Een goede maaltijd bestaat uit meer dan alleen het bakken of koken van rauw voedsel. Een goede maaltijd is een perfecte combinatie van passende smaken, machtige geuren en vaak ook nog eens verschillende structuren en kleuren. Op de kookschool in Leusden bij ons restaurant, leer je dit allemaal!

Tijdens een les in onze kookstudio leer je niet alleen spelen met smaken en geuren, maar leren we je ook gelijk de juiste snijtechnieken, bekijken we wat je kan met welke gereedschappen in de keuken en wat voor voorbereidingen nodig zijn voor verschillende recepten. Zo neem je al deze kennis en ervaring mee naar huis zodat jij ook thuis de lekkerste gerechten op tafel zet.

Tijdens onze lessen in de kookschool in Leusden sta jij centraal. We beginnen de les altijd met een uitleg over de recepten van die dag. Daarna ga je zelf aan de slag en gebruik je de kennis en ervaring die je al hebt (eventueel hebt opgedaan tijdens andere kooklessen bij De Munt) en helpen we je vanuit daar verder. We passen de lessen in de kookschool in Leusden voor je aan op jouw niveau. Zo leer je altijd wat en ga je altijd weg met nieuwe kennis om thuis te gebruiken.

Ben je benieuwd naar de kookschool in Leusden en wil je weten wat de opties zijn? Onze (groeps-)lessen zijn elke keer in een ander thema, zodat jij in de kookstudio leert koken in de verschillende soorten keukens in de wereld. Kom bijvoorbeeld alleen voor een privé les van onze kok of boek een groepsles om meer ervaring te krijgen in een bepaalde soort keuken. Maak altijd ene gerecht wat bij je past en welke je graag nog eens opnieuw wil maken.

De mogelijkheden die we hebben in onze kookstudio, kun je hier in onze kookagenda bekijken.

Kom langs in onze kookschool in Leusden! Bekijk onze kookagenda hier en reserveer jouw plekje snel en gemakkelijk via onze website. Liever eerst meer informatie opvragen, bekijk dan de websitepagina hier. En mocht je speciale wensen willen doorgeven, bel ons dan via 033-2022141 of via de mail (info@demuntleusden.nl).

Zien we jou snel?

Andere interessante pagina’s: